Den årlige eksamensvisning

Evaluering/eksamen i dans og ballet

Den årlige ballet- og danseevaluering er noget vi ser frem til og arbejder særdeles hårdt på!

Den årlige evaluering/eksamen er netop overstået. Disse dage er noget vi altid ser frem til som en spændende dag, og som eleverne arbejder virkelig hårdt på, men også glæder sig til! 

Se hvordan vi skelner mellem evaluering/eksamen i de forskellige klassetrin her

Nedenfor kan du se billeder af alle  hold.

Gartneriet: 0. klasse. De ses med Balletlærer Line Friis Pedersen, th. censor Gudrun Bojesen.
Gartneriet: 1.-2. klasse. De ses med Balletlærer Line Friis Pedersen, pianist James Howard Young og th. censor Gudrun Bojesen.

Censor Gudrun Bojsen udtaler i forbindelse med Gartneriets danse-evaluering: - Jeg fik et klart indtryk af hver enkelt barns niveau i det meget velprøvede program, der bestod af varierede øvelser, der ligefrem rørte mig undervejs ved at vise stærk personlig indlevelse fra alle børnene. De var i højt humør og tydeligt stolte af deres fremvisning.

Balletlinjen: 3.-4. klasse: De ses tv. med pianist James Howard Young og th. balletlærer Charlotte Khader. 
Balletlinjen: 5.-6. klasse: De ses tv. med pianist James Howard Young og th. balletlærer Charlotte Khader.
Thomas lund var censor til begge evalueringer, men er desværre ikke kommet med på billedet. 

Danselinjen: 3.-4. klasse: Bag eleverne ses fra venstre balletlærer Fatima Cequeira, censor Jason Nelson, turnéleder i Dansk Danseteater og fagreferent i moderne dans Mette Rasmussen.
Danselinjen: 5.-6. klasse: Bag eleverne ses fra venstre balletlærer Fatima Cequeira, censor Jason Nelson, turnéleder i Dansk Danseteater og fagreferent i moderne dans Mette Rasmussen.
Danselinjen: 7.-8. klasse: Bag eleverne ses fra venstre balletlærer Fatima Cequeira, censor Jason Nelson, turnéleder i Dansk Danseteater og fagreferent i moderne dans Mette Rasmussen.
Danselinjen: 9. klasse: Bag eleverne ses fra venstre censor Jason Nelson, turnéleder i Dansk Danseteater, fagreferent i moderne dans Mette Rasmussen og til højre balletlærer Fatima Cequeira.

Censor Jason Nelson udtaler i forbindelse med evaluering/eksamen i 3.-9. klasse:
- Tusind tak til alle på Det Kongelige Teater Balletskolen Odense for et par meget inspirerende dage hos jer. For andet år i træk, har jeg været censor på Balletskolen, og igen kommer jeg hjem med fornyet energi og glade tanker. 
Jeg har haft fornøjelsen af at kigge på eleverne fra 3. klasse helt op til gymnasiet, og føler mig fuldstændig blæst væk af de mange talenter jeg har oplevet på skolen – en helt ny generation af dygtige dansere tager form! Og en særlig tak til 9. klasse hvis skabende prøve og faglig prøve var noget af det mest gennemtænkte og rørende jeg har været med til at opleve. Godt gået allesammen og tillykke!

Ulrik Büchert studevejleder og lektor på Odense Katedralskole var censor til 9. klassernes danseeksamen  og udtaler flg.:
- At være censor ved danseeksamen af 9. klasses eleverne, var en stor oplevelse. Alle 8 elever udmærkede sig ved at være fagligt ekstremt dygtige. Især under deres 'frie' koreografi og den efterfølgende samtale var det tydeligt, at der var tale om ambitiøse, dygtige og kreative elever. Det var en stor fornøjelse at få lov til at være med til. 
 

Fandt du det du søgte?