4
apr 2022

Vi støtter RED BARNET ODENSE - HJÆLP OS med at HJÆLPE

Se baggrunden her - og vær med til at bakke op og støtte initiativet:

Hos Red Barnet Odense vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe de 
flere hundrede børn, der er flygtet fra krigen i Ukraine, som i den kommende tid ankommer til vores by.Børnene – nogle uledsagede - flygter lige nu fra den frygtelige krig i Ukraine og det forventes, at op mod 100.000 ukrainere vil finde vej til Danmark. I Red Barnet Odense forventer vi at skulle hjælpe over 500 børn og deres forældre i den kommende tid i Odense.

I Red Barnet Odense føler vi et stort ansvar for at tage godt imod alle børn og gøre vores for at hjælpe dem med at få den mest normale hverdag som muligt her i Odense.

Derfor har vi hos Red Barnet Odense startet en lokal indsamling blandt alle odenseanere, som nemt kan donere penge via MobilePay, og for at komme ud med budskabet til flest mulige odenseanere håber vi, at I med jeres store platform og netværk på Facebook/ Instagram kunne have interesse i at hjælpe os med at dele budskabet om indsamlingen. 

De indsamlede penge går ubeskåret til at hjælpe børn, som er flygtet fra krigen i Ukraine, så de hurtigst muligt kan få en mere normal hverdag i Odense. Pengene skal bruges til at hjælpe børnene med de ting, de mangler for at starte i skole, til sport eller andre fritidsaktiviteter, ligesom vi også ønsker at kunne arrangere forskellige dagture for børnene, som kan give dem nogle gode oplevelser i denne svære tid.
Alle kan støtte projektet ved at sende jeres donation til
MobilPay-nummeret 112326. Eller scan QR-koden.