10
dec 2021

EN EVENTYRLIG DANSEFORESTILLING


Velkommen til Det Kongelige Teater Balletskolen Odenses årligt tilbagevendende - men altid overraskende og fortryllende - forestilling i Rådhushallen på Flakhaven i Odense. 

Den lille pige med svovlstikkerne - en dansefortælling som fortolker H.C. Andersens eventyr af samme navn. Klassisk ballet og moderne dans eksploderer, når skønhed, forbandelse og forvandling strides. En lille piges modige kamp om retten til tænde lys i mørket.

Forestillingen skabes i samarbejde mellem eleverne fra Det Kongelige Teater Balletskolen Odense og den gymnasiale dansegrunduddannelse DGU vil og Balletskolens personale-team.  

Forestillinger på følgende tider (ændringer kan forekomme):
Fredag 10. december kl. 17.00 Premiere (for inviterede gæster).
Lørdag 11. december kl. 13.00, 15.00, 17.00
Søndag 12. december  kl. 13.00, 15.00, 17.00

BEMÆRK: Der er tages entré til weekendens forestillinger. 
Pris følger.  Børn under 12 år er gratis. Billetter købes ved indgangen via mobilepay. 
Det er altså ikke muligt at købe eller reservere billetter på forhånd. 

Skoleforestillinger:
Tirsdag  14. december kl. 10.00 og 12.00
Onsdag 15. december kl. 10.00 og 12.00
Torsdag 16. december kl. 10.00 og 12.00

Billetter til skoleforestillinger skal reserveres forud. Skoleforestillingerne er gratis.
Inden længe åbner vi for reservation - mailadresse oplyses på denne side.

Bonus information:
Juleforestillingen ‘De vilde svaner’  fra 2019 var nomineret som bedste Kulturoplevelse i Ugeavisens konkurrence Best of Odense ‘20, og skolens forstander Inge Fjord var nomineret til årets odenseaner - og vandt også prisen.

- Vi er helt utroligt beærede over nomineringerne, som, jeg synes, skal ses i et fælles lys, siger Inge Fjord. Vi arbejder på at skabe en skole med æstetisk program, og på at skabe en unik forestilling, så at få denne anerkendelse betyder virkelig meget. Det er jo vores publikum, odenseanerne, der har stemt, det er i virkeligheden den største anerkendelse, vi kan få!


Billedet er fra Juleforestillingen 2019 - 'De vilde svaner', der er nomineret til Best of Odense, som årets Kulturoplevelse.