EN EVENTYRLIG DANSEFORESTILLING


Velkommen til Det Kongelige Teater Balletskolen Odenses årligt tilbagevendende - men altid overraskende og fortryllende - forestilling i Rådhushallen på Flakhaven i Odense. 

I år er det 'KLOKKEN' - en dansefortælling som fortolker H.C. Andersens eventyr af samme navn. Moderne dans og klassisk ballet eksploderer i en fortælling om at finde vores egen vej i livet.

Forestillingen skabes i samarbejde mellem eleverne fra Det Kongelige Teater Balletskolen Odense og den gymnasiale dansegrunduddannelse DGU og Balletskolens personale-team.  

Forestillinger på følgende tider (ændringer kan forekomme):
Fredag 9. december kl. 17.00 Premiere (hovedsageligt for inviterede gæster, begrænset antal billetter i forsalg).
Lørdag 10. december kl. 13.00, 15.00, 17.00
Søndag 11. december  kl. 13.00, 15.00, 17.00

Det er muligt at købe billetternene i forsalg - det gøres via dette link:
Link kommer snart
Billetter købt i forsalg koster:
Voksne 50 kr.
Børn til og med 12 år 10 kr. 

Priser ved salg i døren:
Voksne 60 kr. 
Børn til og med 12 år 20 kr. 

Vi gør opmærksom på, at alle pladser er unummererede, og man er derfor ikke garanteret plads på stole på gulvet i salen, men naturligvis vil der være pladser til alle, nogle blot ståpladser på balkon.

Følg med på vores Facebook og instagram for nyeste information. 

Skoleforestillinger:
Tirsdag  13. december kl. 10.00 og 12.00
Onsdag 14. december kl. 10.00 og 12.00
Torsdag 15. december kl. 10.00 og 12.00
Fredag 16. december kl. 10.00

Billetter til skoleforestillinger skal reserveres forud. Skoleforestillingerne er gratis.
Skriv til milleg@kglteater-odense.dk

Bonus information:
Juleforestillingen ‘De vilde svaner’  fra 2019 var nomineret som bedste Kulturoplevelse i Ugeavisens konkurrence Best of Odense ‘20, og skolens forstander Inge Fjord var nomineret til årets odenseaner - og vandt også prisen.

- Vi er helt utroligt beærede over nomineringerne, som, jeg synes, skal ses i et fælles lys, siger Inge Fjord. Vi arbejder på at skabe en skole med æstetisk program, og på at skabe en unik forestilling, så at få denne anerkendelse betyder virkelig meget. Det er jo vores publikum, odenseanerne, der har stemt, det er i virkeligheden den største anerkendelse, vi kan få!


Billedet er fra Juleforestillingen 2019 - 'De vilde svaner', der er nomineret til Best of Odense, som årets Kulturoplevelse.