Ole Henriksen udnævnt som ambassadør for Det Kongelige Teater Balletskolen Odense

Hollywood kommer til Odense

Når du følger din drøm, kan det umulige blive muligt. Det er Danmarks verdenskendte skønhedsekspert og inspirator Ole Henriksen beviset på, og det er én af mange visioner som Balletskolen Odense og Ole Henriksen har til fælles. Det fælles livssyn har vist sig at være et magisk match og munder nu ud i et nytænkende og kreativt samarbejde. Ole Henriksen har med stolthed takket ja til at være Balletskolens nye ambassadør, en titel der ikke kun bliver af navn, men i den grad også til gavn. 

Det hele startede i efteråret 2018 med et besøg på Det Kongelige Teater Balletskolen Odense. Ole Henriksen skulle gennemføre et interview i forbindelse med udgivelsen af sin seneste bog: Det skal føles godt. Fra det øjeblik, hvor Ole Henriksen trådte ind på skolen og i bogstaveligste forstand omfavnede hele skolen, fornemmede forstander Inge Fjord, at her var en helt særlig stjernestund, hvor mødet mellem kunst og livssyn gik op i en højere enhed. 

- Det var en helt unik oplevelse, da vi første gang mødte Ole Henriksen. Ole var fra første sekund helt i øjenhøjde med skolen og ikke mindst eleverne. Der gik ikke ret meget mere end 5 minutter, så sad han på gulvet mellem elever og snakkede om drømme, målrettet arbejde og kærligheden til dansen. Jeg blev meget rørt, fortæller Inge Fjord. 

- Ole Henriksens fantastisk positive livssyn passer som ‘fod i balletsko’ med Balletskolens værdier. Det var en stor glæde at opleve, at han med det samme kunne mærke vores DNA, og hvad vi vil med skolen. Ole Henriksen forstår vores vision om, at dans, uddannelse og dannelse danser sammen. Det er fantastisk og banebrydende, at Ole nu er vores ambassadør, og vi er helt sikre på, at vi sammen kan skrive et nyt eventyr “Små fødder sætter også store spor”.

-Jeg sagde ja med det samme, fortæller Ole Henriksen og fortsætter,  jeg er overvældet og tager det som en stor ære og vil med hjerte og sjæl tage arbejdsopgaven på mig. Jeg elsker børn, og jeg vil rigtig gerne være en del af at skabe de bedste rammer og forudsætninger for eleverne på Balletskolen Odense, så de kan forfølge deres drømme.

LÆS MERE OM Ole Henriksen som ambasadør her...

Du kan også se billeder i vores Galleri med arrangementer, hvor vores ambassadør har deltaget. Blandt andet Kongelige Sommerballet 2019.

Foto: Henriette Lemvig - foto fra den dag Ole Henriksen besøgte skolen første gang. Det besøg kan du læse om her

Se også artikel fra Fyens.dk