25
maj 2023

Det Kongelige Teater Balletskolen Odense søger designpraktikanter

Vi søger designpraktikanter, der kan indgå i vores designteam. Designteamet udvikler vores kostumer og vil være en del af den kreative skaberproces til vores juleforestilling 2023 - Lykkens Galocher.

Om praktikstillingen:

Vi søger kreative og ansvarsbevidste praktikanter, der kan omsætte et eventyrs univers til en visuel oplevelse. Du kan designe og sy kostumer, skabe kulisser og håndtere nål og tråd, saks og symaskine samt pensel, maling og andre kreative materialer. Arbejdsopgaverne er alsidige, inspirerende og udfordrende, lærerige og sjove.

Du vil opleve, at den kreative proces vil involvere vores designteam, vores internationalt anerkendte koreografer, vores faglige personale og vores dygtige elever, og det er vigtigt at kunne have flere bolde i luften på én gang. Du skal synes, at det er sjovt at indgå i et tværfagligt samarbejde, og du skal kunne være den, der vil lære, og den der kan lære fra sig.

Praktikperiode: 

Praktikken er berammet til efterårssemestret fra primo august til primo december. 
Kulminationen er, når forestillingen har premiere til december 2023 - og dine kreationer kommer på scenen. Praktikken er ulønnet.

Ansøgning:

Er du interesseret i at komme i praktik hos os, bedes du sende en ansøgning til forstander Inge Fjord if@kglteater-odense.dk.
Ansøgningsfrist er den 15. juni 2023

Spørgsmål: 
Har du spørgsmål vedrørende praktikken, bedes du ligeledes kontakte Inge Fjord if@kglteater-odense.dk  eller på mobil 28891205

Om Den Kongelige Balletskole Odense: 
Friskole, ballet & danseskole under samme tag.
Det Kongelige Teater Balletskolen Odense er en moderne friskole med profil af kulturinstitution. Skolen tilbyder en unik grunduddannelse inden for klassisk ballet og moderne dans i et innovativt læringsmiljø, hvor dans, dannelse og boglig uddannelse danser sammen.

På Balletskolen foregår skolegang (det kalder vi Læseskole) og dans/balletundervisning samme sted, men er opdelt for at skabe klarhed over den boglige og kunstneriske del. Det fungerer rigtig godt for eleverne. Det betyder, at de ved, hvornår der er dans/ballet og hvornår der er boglig undervisning. Skolen har fokus på den hele danser, og vi søger, at den enkelte elev får mulighed for at udnytte sit fulde danse potentiale. Derfor undervises alle elever i såvel klassisk ballet som moderne dans.