25
maj 2023

Digital handelselev - B2C

Drømmer du om en uddannelse indenfor digital markedsføring, SoMe, webarbejde OG om samtidig være en del af et kreativt miljø? Så bliv digital handelselev B2C (business-to-consumer) på Det Kongelige Teater Balletskolen Odense. 

Som digital handelselev på Balletskolen får du en helt unik mulighed for at uddanne dig indenfor kommunikation, salg, markedsføring og digitale medier. 

Du bliver en del af et team som arbejder med skolens kommunikationsplatforme dvs. SoMe, hjemmesider og webshop. Hverdagen vil også give dig indblik i salg, analyser og digital markedsføring af vores fysiske butik Piruettenshop.dk 

Shoppen er ny og stadig under opbygning, og du kan blive en stor del af succesen med driften. Du vil således arbejde fysisk i butikken et par timer om ugen, og ikke mindst med digitalt salg og markedsføring, forretningsforståelse, E-commerce drift, og du vil møde vores kunder up-front. Piruetten er Balletskolens nyeste danse-ben, og vi drømmer om at skabe Fyns bedste danse shop. 

OM SKOLEN: 

Det Kongelige Teater Balletskolen Odense er en moderne friskole som tilbyder en unik grunduddannelse inden for moderne dans og klassisk ballet. Det foregår i et kreativt og innovativt læringsmiljø, hvor dans, dannelse og uddannelse danser sammen. 

Vi uddanner elever fra 0. klasse til 4.g. Vi er en passioneret, målrettet og fantastisk livlig arbejdsplads med elever og ansatte, der brænder for det kreative. Hos os finder du åbenhed, samarbejde, engagement og arbejdsglæde. Læs mere om skolen på hjemmesiden. 

HVEM ER DU:
Du trives i et aktivt, kreativt miljø med mange bolde i luften 

  • Du kan få tingene til at ske 
  • Du er knivskarp i din formidling og i din fremtræden 
  • Du har afsluttet EUD, EUX, STX eller HHX med adgangsgivende grundforløbsbevis
  • Du har erfaring med de sociale medier, kendskab til digital markedsføring
    ● Du har lyst og energi til selvstændigt at arbejde med E-commerce
  • Du har dansen i blodet og kendskab til en dansers behov og ønsker

Dine faglige og digitale kompetencer udvikles i samarbejde med de tilhørende skoleforløb på Tietgen Business. Vi sammensætter i fællesskab dine ønsker til fag. 

Uddannelsen vil altså veksle mellem praktik på arbejdspladsen og skoleperioder. 

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst for digitale elevpladser. Du får løn både på skoleforløb, og når du er i praktik. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer ugentligt. Der kan forekomme aften- og weekendarbejde. 

Yderligere oplysninger 

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning med CV, eksamensbevis samt eventuelt yderligere materiale til post@kglteater-odense.dk 

Du kan evt. kontakte Forstander Inge Fjord på 63 12 32 12, hvis du har nogle spørgsmål. 

Ansøgningsfrist: Tirsdag den 15. juni.

Ansættelse: Aftales nærmere - vi håber på start 1. aug. 2023