Optagelse / casting

Små og store stjerner søges

Det Kongelige Teater Balletskolen Odense vil tiltrække danseglade, talentfulde og ambitiøse børn og unge. Går du efter en målrettet professionel dansekarriere, så får du et meget stærkt fundament på vores skole. 

Vi fokuserer på mangfoldigheden og det unikke. Det kræver en bestået casting at komme ind på skolen. For de yngste ser vi på glæden ved at bevæge sig, og det er ikke et krav at have danset tidligere.  For de lidt ældre vil kravene naturligt være lidt større, men vi er gode til at spotte dansepotentiale, så tøv ikke med at tilmelde dig / dit barn.   

Næste casting se nedenfor.
Næste casting finder sted
 se her.

Man skal tilmelde sig castingen - du finder skemaet til det her.

Skolen afholder casting/indskrivning flere gange i løbet af året. Ved castingen vurderes det om børnene er i stand til at deltage aktivt og engageret i forskelligartede opgaver indenfor dans, rytmik og udtryk. Samtidig vil der være fokus på, om børnenes fysiske og kropslige forudsætninger matcher de krav, der stilles til et barn, der gerne vil danse så meget som der danses på Balletskolen


Castingforløb
Når du har tilmeldt dig/dit barn til casting, vil du/I modtage en bekræftelse på tilmeldingen. Senere vil du/I modtage et brev med nærmere information, når vi nærmer os datoen for castingen. 

Der er egenbetaling ved at have sit barn gående på Balletskolen Odense. Læs om skolepenge her.

Åbent hus
Man er altid velkommen til at kontakte skolen for et besøg for at se skolen og få et indblik i hverdagen. Engang imellem afholdes Åbent hus-arrangementer: 
Se optagelse fra TV 2/FYN, fra åbent hus arrangement på Balletskolen her.

Fandt du det du søgte?