Forestillinger og prøver

Det er ikke altid, undervisningen følger skoleskemaet til punkt og prikke 

Det sker ganske ofte, at vi på skolen får tilbudt at se en prøve på Odense Teater, se en danseforestilling på Momentum eller en høre en koncert i byen. Hvis det er muligt, tager vi gerne imod sådanne tilbud. Af og til er der desuden elever fra skolen der medvirker i forestillinger på Odense Teater, Teater Momentum eller andre steder. Det betyder prøver, forestillinger i og uden for skoletiden.

Skolen har en samarbejdsaftale med adskillige kulturinstitutioner såsom Odense Teater, Teater Momentum, Odense Kommune og Odense Symfoniorkester.  Samarbejdet med Odense Teater og elevernes medvirken i eventuelle forestillinger og sceniske produktioner er altid ulønnet. Vi betragter det som en del af uddannelsen. Ofte skal eleverne desuden ud at optræde, eller vi selv sætter forestillinger op. Vi forsøger at integrere skoleundervisningen i de ting børnene deltager i. 

Regler til elever i forbindelse med medvirken i forestillinger internt vs. eksternt
Når Balletskolen afholder forestillinger og sender elever af sted på optrædener, er det væsentligt, at de fremstår præsentable. Under forestillinger bæres ikke neglelak, smykker eller hårpynt, som ikke er en del af et kostume, og drastiske forandringer på frisure og hårfarve kan desværre medføre, at eleven ikke får lov til at optræde. Fritagelse for ekstratræninger og specielle aftaler vedrørende såvel Balletskolens forestillinger som forestillinger og optrædener uden for skolens regi, beror altid på en særlig aftale mellem forældre og skolens ledelse. Lærere kan ikke give fri, aftalerne træffes fra gang til gang, og beslutninger kan ikke danne præcedens.

Al daglig kommunikation fra skolen til hjemmet foregår på platformen VIGGO, alle forældre har fået log-ind. Det er meget vigtigt, at forældre og elever holder sig orienterede om arrangementer, ændringer, ekstratræninger, afleveringer osv.. Hver fredag er der fredagsbrev om ugen der gik, fremtidige arrangementer, ting, der skal medbringes osv.

Læs mere om vores samarbejdspartnere...

Tilbage...